Պանդոկ Երևան
ՌեստորանՊանդոկ Երևան
Յուրաքանչյուր տարածաշրջանում մատուցվող կերակուրը տվյալ մշակույթի մի մասն է կազմում և վկայում այն նախասիրությունների մասին, որոնք ձևավորվում են ժամանակի ընթացքում` շփումների միջոցով, ինչպես և պատմական իրադարձությունների բերումով: Լինելով ազգային նկարագրի յուրահատուկ մասը` խոհանոցը նույնպես ենթարկվում է փոխադարձ ազդեցություններին և չի կարող սահմանափակվել մեկ ազգի կամ մեկ մշակույթի ավանդույթներով: Թերևս, դրանով է պայմանավորված, որ «Պանդոկ Երևանի» ստեղծման օրից ձգտել ենք համադրել հայկական ու կովկասյան խոհանոցի լավագույն ավանդույթները: Չէ՞որ, ժամանակի ընթացքում այդ կերակրատեսակներից շատերն ընդունվել են հայերիս կողմից ու դարձել ճաշացանկի մի մասը:
Այսպիսով, հիմնադրման պահից ի վեր մեր առջև խնդիր ենք դրել հաճախորդին առաջարկել այնպիսի ճաշացանկ, որը հարիր է քիմքին, մշակույթին ու սովորույթին, բայց նաև յուրատիպ է, փոքր-ինչ տարբեր: Բայց սա ամբողջական մոտեցման մի կողմն է միայն: «Պանդոկ Երևան»-ում օգտագործում ենք մեր գործընկեր ֆերմերների ու արտադրողների տրամադրած թարմ ու բարձրակարգ մթերքը: Չափազանց հետևողական ենք սպասարկող անձնակազմի պատրաստվածության ու մասնագիտական որակավորման հարցում:
Կարծում եմ, որ նման մոտեցման շնորհիվ`«Պանդոկ Երևանը» մեր հաճախորդներից շատերի համար դարձել է համեղ ուտելիքի և հաճելի միջավայրի մարմնացում: Ինչպես մեր հաճախորդներից մեկն է ասում`«Այստեղ մեզ զգում ենք ինչպես տանը, որտեղ տիրում է անկաշկանդ մթնոլորտ և մշտապես մատուցվում թարմ ու համեղ սնունդ»:
Պարտականություններ • Դիմավորել հյուրերին, • Ռեստորանի կառավարման ծրագրով մշտապես հետևել ազատ սեղանների առկայությանը, • Ընդունել հեռախոսով կատարվող սեղանի ամրագրումները, • Պատասխանատու լի...
Պարտականություններ․ • Իրականացնում է օրվա ընթացքում անհրաժեշտ քանակությամբ մթերքի նախնական մշակումը, • Իրականացնում է ընթացիկ ընդունված պատվերի պատրաստումը, • Պահպանում է ջերմային մշակման...
Պաշտոնի պարտականությունները • Հավաքել սեղանը հաճախորդներից հետո՝ տեղափոխելով օգտագործված սպասքը խոհանոց, • Կատարել սեղանի սպասքադրում ռեստորանի ստանդարտներին համապատասխան, • Ապահովել պահա...
Աշխատանքի ենք հրավիրում խոհարարների Պարտականություններ՝ • Իրականացնել ճաշացանկում տեղ գտած նախուտեստների և աղցանների պատրաստումը • Պատասխանատու լինել ուտեստների բաղադրատոմսի և պատրաստման...
Պաշտոնի պարտականությունները • Տեղափոխել խոհարարների կողմից պատրաստված ուտեստները սրահ: Պահանջներ • Տարիք՝ 18-30 • Սեռ՝ արական • Աշխատանքային փորձը պարտադիր չէ: Դիմելու կարգը Դիմել կար...
Պայմաններին ծանոթանալու և դիմելու համար կարող եք զանգահարել 041-198-033 կամ 011-508-800 հեռախոսահամարներով։ Երեկոյան ուշ ժամերին տուն ճանապարհում է կազմակերպությունը։ Ընդմիջումն ապահովում ...